طراحی و مشاوره

 

طراحی و مشاوره

عملکرد صحیح ومطلوب یک سیستم سردکننده ، بر مبنای محاسبات دقیق، طراحی اصولی و درست دستگاهها و تجهیزات مرتبط با آن ، شکل میگیرد . این مهم توسط متخصصین آشیانه سرد و با بهره گیری از نرم افزارهای مهندسی و علم روز صنعت سرمایش ، بصورت رایگان انجام میپذیرد .

طراحی و محاسبه سیستمهای سردخانه های نگهداری میوه و سبزی

نگهداری گوشت و مرغ منجمد

پیش سردکن های مواد غذایی

سردخانه های نگهداری مواد لبنی و سالن های شوکر ماست

آیس بانک جهت شیر سردکن ها و دستگاههای پاستور و هموژنایزر

تونل های انجماد و انجماد سریع

اتاق های تست ، سیستم های آزمایشگاهی و اتاق تمیز ( cleen room )

و سیستمهای تهویه سالنهای تولید، گلخانه ها و سالنهای پرورش قارچ و ... از جمله آیتمهای کاری این بخش میباشد .

جهت برآورد و طراحی سیستم سردکننده ، طراح به موارد ذیل نیاز دارد :

1 – نوع سردخانه : نوع سردخانه شامل سردخانه های پیش سردکن

نگهداری

تونل انجماد

آیس بانک و موارد خاص دیگر از جمله خنک کردن دستگاههای صنعتی و یا روغن صنعتی میباشد .

2 - نوع و دمای ورود محصول مورد نظر به سردخانه

مثال : مرغ تازه پیش سرد شده با دمای ورودی 10+ یا سیب با دمای 15+

3 – دمای مورد نظر برای رساندن دمای داخل سردخانه به آن

مثال : دمای 18- درجه جهت نگهداری گوشت منجمد

4 – ابعاد سالن سردخانه که شامل طول ، عرض و ارتفاع سالن مورد نظر میباشد .

5 – منطقه و یا شهر محل استقرار سردخانه

6 – تناژ ویا ظرفیت محصول در صورت مشخص نبودن ابعاد محل سردخانه

7 – نوع بارگیری و تخلیه سردخانه بصورت روزانه یا هفتگی

با مشخص نمودن موارد بالا و ارسال آن بصورت فکس یا ایمیل ، کارشناسان این شرکت در اسرع وقت با شما تماس میگیرند .

جهت طراحی و مشاوره در زمینه طرحها و سردخانه های صنعتی و تجاری خود با واحد فروش مهندسی آشیانه سرد تماس بگیرید