طراحی و مشاوره
عملکرد صحیح ومطلوب یک سیستم سردکننده ، بر مبنای محاسبات دقیق، طراحی اصولی و درست دستگاهها و تجهیزات مرتبط با آن ، شکل میگیرد . این مهم توسط متخصصین آشیانه سرد و با بهره گیری از نرم افزارهای مهندسی و علم روز صنعت سرمایش ، بصورت رایگان انجام میپذیرد .
طراحی و محاسبه سیستمهای سردخانه های نگهداری میوه و سبزی
نگهداری گوشت و مرغ منجمد
پیش سردکن های مواد غذایی
سردخانه های نگهداری مواد لبنی و سالن های شوکر ماست
آیس بانک جهت شیر سردکن ها و دستگاههای پاستور و هموژنایزر
تونل های انجماد و انجماد سریع
اتاق های تست ، سیستم های آزمایشگاهی و اتاق تمیز ( cleen room )
و سیستمهای تهویه سالنهای تولید، گلخانه ها و سالنهای پرورش قارچ و ... از جمله آیتمهای کاری این بخش میباشد .
جهت برآورد و طراحی سیستم سردکننده ، طراح به موارد ذیل نیاز دارد :
1 – نوع سردخانه : نوع سردخانه شامل سردخانه های پیش سردکن
نگهداری
تونل انجماد
آیس بانک و موارد خاص دیگر از جمله خنک کردن دستگاههای صنعتی و یا روغن صنعتی میباشد .
2 - نوع و دمای ورود محصول مورد نظر به سردخانه
مثال : مرغ تازه پیش سرد شده با دمای ورودی 10+ یا سیب با دمای 15+
3 – دمای مورد نظر برای رساندن دمای داخل سردخانه به آن
مثال : دمای 18- درجه جهت نگهداری گوشت منجمد
4 – ابعاد سالن سردخانه که شامل طول ، عرض و ارتفاع سالن مورد نظر میباشد .
5 – منطقه و یا شهر محل استقرار سردخانه
6 – تناژ ویا ظرفیت محصول در صورت مشخص نبودن ابعاد محل سردخانه
7 – نوع بارگیری و تخلیه سردخانه بصورت روزانه یا هفتگی
با مشخص نمودن موارد بالا و ارسال آن بصورت فکس یا ایمیل ، کارشناسان این شرکت در اسرع وقت با شما تماس میگیرند .
جهت طراحی و مشاوره در زمینه طرحها و سردخانه های صنعتی و تجاری خود با واحد فروش مهندسی آشیانه سرد تماس بگیرید